Taradell commemora els 15 anys del Centre cultural Costa i Font

Amb l’objectiu de commemorar el 15è aniversari del Centre cultural Costa i Font, l’Ajuntament de Taradell ha organitzat alguns actes que comencen aquest divendres. El vestíbul del centre cultural acollirà una exposició centrada en les entitats que té el poble i les activitats que ha acollit l’equipament.

Sota el títol “Can Costa, 15 anys teixint activitats”, s’inaugura aquest divendres a les 9 del vespre. La mostra també inclourà el curtmetratge “El meu poble” sobre la vida a Taradell als anys 50 i l’audiovisual “La fàbrica tèxtil de Can Costa” amb entrevistes a persones que van estar vinculades a la fàbrica.

A banda d’això, el dilluns i dimarts vinent els jardins de Can Costa acolliran activitats proposades per les entitats amb concerts, xerrades i altres actes a les tardes a partir de les 6. El dimecres hi haurà “Terrassa a la fresca” amb programació en directe i sessió musical a càrrec de Ràdio Taradell.

I el dijous 17 de juliol a les 8 del vespre la Biblioteca s’inaugurarà l’exposició “Serrallonga de paper: bibliografia del bandoler des del segle XVII fins ara”. També es projectarà el curtmetratge “Taradell, terra de bandolers” i hi haurà una xerrada a càrrec de Ricard Dilmé. Més tard, hi haurà una ballada de gegants de Taradell.

Finalment, el divendres 18 de juliol a 2/4 de 10 del vespre als jardins de Can Costa es presentarà el nou disc de la Cobla Lluïsos amb l’estrena d’una sardana dedicada a Can Costa i un concert. També es sortejaran un centenar de Cd’s que correspondran als números que tenen els punts de llibre que es regalaran als visitants de l’exposició del vestíbul de can Costa.

Dia: de l’11 al 20 de juliol de 2014

Lloc: Centre Cultural can Costa i Font. Ctra de Balenyà, 101  08552 Taradell

Per a més informació: 938 126 701

Deixa un comentari