4a Mostra Internacional de Cinema Etnogràfic a Torroella

El dijous 17 de juliol s’inicia a la seu de Torroella de Montgrí la 4ª Mostra Internacional de Cinema Etnogràfic de Catalunya. Una mostra que combina filmacions amateurs antigues amb documentals i pel·lícules de ficció, tots sota el denominador comú de ser, d’una manera o altra, testimonis de formes de vida que es donen en la nostra societat.

Aquest any, a Torroella de Montgrí, es podran veure els films La piel quemada de Josep Maria Forn (17 de juliol),  Costa Brava, la mirada del viatger d’Antoni Martí (24 de juliol) i El mestre, el capellà i una munió de torroellencs de Jordi Bellapart (31 de juliol).

Una activitat organitzada per diferents seus de l’Observatori del Patrimoni Etnològic i Immaterial.

Lloc: Museu de la Mediterrània, c/ullà 31. Torroella de Montgrí

Data: Dijous 17, 24 i 31 de juliol. 22h

Més informació: www.museudelamediterrania.cat Telf. 972.75.51.80 info@museudelamediterrania.cat

Programa de la 4a Mostra Internacional de Cinema Etnogràfic a Torroella de Montgrí

Deixa un comentari