Congrés Nacional de Gegants i Imatgeria Festiva

El Congrés Nacional de Gegants i Imatgeria Festiva comença el proper ​20 de setembre amb una jornada monogràfica que tindrà lloc a Olot dedicada als artesans i constructors de gegants i imatgeria, i per extensió a tots els aspectes relacionats amb la seva activitat: els materials antics i nous, les figures com a patrimoni, els aspectes clau en el procés de compra i construcció de figures, etc. La d’Olot serà la primera sessió del Congrés, que anirà desenvolupant-se en diverses seus de tot el territori durant aquest any i el vinent, i abarcarà diverses temàtiques relacionades amb totes les vessants del món dels gegants i la imatgeria festiva. Les properes seus es faran públiques per mitjà del lloc www.paisgegant.cat, que serà el canal de comunicació oficial per al Congrés, les inscripcions dels participants i tots els aspectes relacionats.

Programa de la jornada “Figures festives i mans creadores” (Olot, 20 de setembre de 2014)

Resum de la jornada “El món dels gegants i la imatgeria festiva catalana, a debat”, celebrada a Barcelona el 10 de setembre de 2014

Deixa un comentari