La 4a Mostra Internacional de Cinema Etnogràfic arriba a Osona

Per segon any consecutiu, el Museu del Ter desenvoluparà una part del programa de la 4a Mostra internacional de cinema etnogràfic, una mostra multiseu, que combina filmacions amateurs antigues, amb documentals i pel·lícules de ficció. En aquesta ocasió el Museu del Ter ha obert la Mostra a la resta de la comarca d’Osona amb projeccions a Vic, Roda de Ter, Les Masies de Voltregà, Torelló i Manlleu. En total 5 sessions, que s’inicien el proper 23 de setembre a Vic i finalitza el 8 d’octubre a Manlleu.

Organitza: Departament de Cultura, Museu del Ter, amb la col·laboració de la Filmoteca de Catalunya i els ajuntaments de Manlleu i Les Masies de Voltregà, el Cineclub Vic, el Museu Arqueològic de l’Esquerda de Roda de Ter i el Museu de la Torneria de Torelló
Dates: Dies 23 i 26 de setembre i 1, 2 i 8 d’octubre. Consulteu horaris i emplaçament
Més informació: Museu del Ter. Passeig del Ter, 2. 08560 Manlleu. www.museudelter.cat 938515176

Programa de la 4a Mostra Cinema Etnogràfic Manlleu

Deixa un comentari