Nova edició del programa "Memòria Viva" del Museu de la Pesca

El Museu de la Pesca enceta aquest proper 4 d’octubre una nova edició del programa Memòria Viva, dirigit a retornar en forma d’activitat oberta al públic tota la feina duta a terme en el camp de la recerca, recuperació i preservació del patrimoni immaterial de la gent de mar.

El programa d’enguany, que s’allargarà fins al juny del 2015, es concreta en 3 cicles d’activitats diferents: Converses de Taverna, diàlegs amb la gent de mar; Imatges que fan parlar, una descoberta dels fons fotogràfics del museu; iMestres dels fogons, aproximació a la nostra cuina marinera. Cada cicle comptarà amb diferents sessions repartides al llarg de l’any. Totes les activitats són gratuïtes.

En aquest Memòria Viva 2014-2015 hi participen, a més del Museu de la Pesca, l’Espai del Peix – com a seu de les activitats de cuina -, la Càtedra d’Estudis Marítims, i Documare: centre de documentació de la pesca i el mar. Compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Palamós i la Confraria de Pescadors de Palamós, la Direcció General de Cultura Popular de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Girona, entre altres organismes i institucions.

Més informació del programa i les activitats programades aquí

Deixa un comentari