Desvetllem la Memòria dels Tonis de Manlleu

Aquest any el Museu del Ter col·labora amb una de les entitats més antigues i arraigades de la població: Associació de Sant Antoni Abat – Tonis de Manlleu. El Museu del Ter coordina una sèrie d’activitats amb la voluntat de posar en valor aquesta festa tradicional i popular. Per aquest motiu s’està preparant una exposició dedicada a l’entitat i també la publicació d’un llibre sobre els orígens i la història de l’associació. Des del mes de setembre es varen iniciar uns tallers de memòria oral “Desvetllem la memòria dels Tonis de Manlleu” que permeten la identificació i documentació del fons fotogràfic dels Tonis que serveixen no només per conservar la memòria històrica de l’entitat sinó també com a base per a la realització de l’exposició i el llibre.

Dia: tots els dimecres de setembre i octubre de 10h a 12h

Lloc: Auditori Roca. Museu del Ter, passeig del Ter, 2. Manlleu

Per a més informació 93.851.51.76 i www.museudelter.cat

Deixa un comentari