Acte de celebració de la inscripció del projecte "Metodologia per a l'inventari del patrimoni cultural immaterial a les reserves de la biosfera: l'experiència del Montseny" al Registre de millors Pràctiques de la convenció per a la Salvaguarda del Patrimoni Cultural Immaterial de la UNESCO

El proper dissabte 18 d’octubre tindrà lloc a Arbúcies la celebració de la inscripció, duta a terme el 4 de desembre de 2013, del projecte “Metodologia per a l’Inventari del Patrimoni Cultural Immaterial: l’experiència del Montseny a les Reserves de la Biosfera” al Registre de Millors Pràctiques de Salvaguarda de la Convenció per a la Salvaguarda del Patrimoni Cultural Immaterial de la UNESCO. El projecte es va realitzar entre els anys 2009 i 2012 pel Centre UNESCO de Catalunya amb la col·laboració del Parc Natural del Montseny, el Museu Etnològic del Montseny “la Gabella”, i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya per mitjà de la Direcció General de Cultura Popular, Associacionisme i Acció Culturals. El Registre de les Millors Pràctiques de Salvaguarda del Patrimoni Cultural Immaterial de la UNESCO és una de les tres llistes que recullen exemples del patrimoni cultural immaterial de la humanitat, juntament amb la Llista Representativa i la Llista de Salvaguarda Urgent.

L’acte està organitzat pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya per mitjà de la Direcció General de Cultura Popular Associacionisme i Acció Culturals, per la Diputació de Girona i per la Diputació de Barcelona. Col·laboren l’Ajuntament d’Arbúcies i el Museu Etnològic del Montseny, La Gabella.

Dia: Dissabte, 18 d’octubre de 2014

Lloc: Museu Etnològic del Montseny-Can Delfí, c. Estenedor 5, Arbúcies (Selva)

Programa complet

Deixa un comentari