Suquet d'anxoves i verats bullits, noves propostes a "Mestres dels fogons"

Suquet d'anxoves i verats bullits a "Mestres dels fogons"El dissabte 18 d’octubre a les 17.00h el Museu de la Pesca torna a organitzar una nova sessió de “Mestres dels Fogons” a l’Espai del Peix, una activitat dirigida a posar en valor la cuina elaborada amb productes i per persones molt vinculades al territori.

En aquesta sessió, seran dues mestres les que elaboraran dos suculents plats. Glòria Mauri i Teresa Mauri cuinaran en directe per a tots els assistents un suquet d’anxoves i uns verats bullits amb maionesa freda. Al llarg de la sessió no només explicaran l’elaboració dels plats i les qualitats dels productes usats, sinó les característiques de la seva estreta i llarga vinculació al món de la pesca a Palamós.

La sessió de cuina s’emmarca dins del programa “Memòria Viva” de recuperació i difusió del patrimoni immaterial de la gent de mar de la Costa Brava, i en les jornades “Palamós Gastronòmic”, una trobada amb els productes, la cuina i l’oferta gastronòmica del nostre territori.

L’acte és gratuït i entrada lliure, amb un aforament limitat a la capacitat de la sala. Per més informació, podeu contactar amb el Servei d’Atenció al  Visitant del Museu de la Pesca al 972 600 424 o bé a tinglado@palamos.cat

Deixa un comentari