"Inmaterial. Patrimonio y memoria colectiva"

Del 17 d’octubre de 2014 al 15 de febrer de 2015


Un evocador recorregut pel patrimoni immaterial a través de noranta-tres instantànies d’alguns dels fotògrafs documentalistes espanyols i estrangers més importants de la història: des de Jean Laurent, Mariano Moreno, Baltasar Cue o Otto Wunderlich, fins Escobar López o Cristina García Rodero a l’actualitat. Les fotografies procedeixen dels fons de l’Instituto de Patrimonio Cultural de España i altres institucions, entre les quals la Direcció General de Cultura Popular, Associacionisme i Acció Culturals del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, que ens traslladen a situacions del passat que avui ens segueixen resultant comprensibles i en què podem rastrejar i imaginar els coneixements tècnics necessaris per a una activitat laboral, sentiments afectius o lúdics, o les regles socials que regeixen les relacions humanes.

Tota la informació d’aquesta exposició en aquest web del Ministeri de Cultura.

Leave a Reply