Festival de Cinema Etnogràfic del Reial Institut Antropològic de Gran Bretanya i Irlanda

Bristol (Gran Bretanya)
Del 16 al 19 de juny de 2015

El RAI International Festival of Ethnographic Film se celebra cada dos anys des de 1985 en algun indret de Gran Bretanya o Irlanda. Normalment té una durada de tres dies i l’organitzen conjuntament el Royal Anthropological Institute of Great Britain and Ireland i una institució amfitriona. Algunes d’aquestes institucions han organitzat jornades sobre cinema etnogràfic o sobre antropologia audiovisual en general, en paral·lel a la celebració del festival. Cineastes i antropòlegs de tot el món són convidats a presentar films per a ser projectats en el festival així com per optar als diversos premis i reconeixements del RAI.

Termini per a la presentació de propostes: 15 de gener de 2015

+ info: Royal Anthropological Institute of Great Britain and Ireland

Deixa un comentari