Aquest dissabte 25 d’octubre, la gamba vermella és la protagonista en la nova sessió de l’activitat “Mestres dels fogons”, part integrant del programa “Memòria Viva” del Museu de la Pesca i dins de les jornades “Palamós gastronòmic”.
L’Espai del Peix vol donar a conèixer les particularitats de la cuina de la gamba i com aconseguir gaudir del seu sabor i l’amora al màxim. Amb el mestratge de Toni Izquierdo, xef i propietari del Mas dels Arcs de Palamós, aprendrem en una sessió en directe de cuina les característiques gastronòmiques del producte, pautes per una correcte manipulació i recomanacions per a la seva cocció i degustació.
Alhora, durant l’elaboració del plat, Antoni Albalat, pescador palamosí, explicarà els sorprenents aspectes biològics i ecològics de la gamba, el pla de gestió que s’aplica a la pesquera, i la Marca de Garantia Gamba de Palamós, el segell de qualitat específic d’aquest producte.
L’entrada és gratuïta i l’aforament limitat.