La cuina de la gamba, a "Mestres dels fogons"

Mestres dels fogons. Cuina de la gamba

Aquest dissabte 25 d’octubre, la gamba vermella és la protagonista en la nova sessió de l’activitat “Mestres dels fogons”, part integrant del programa “Memòria Viva” del Museu de la Pesca i  dins de les jornades “Palamós gastronòmic”.

L’Espai del Peix vol donar a conèixer les particularitats de la cuina de la gamba i com aconseguir gaudir del seu sabor i l’amora al màxim. Amb el mestratge de Toni Izquierdo, xef i propietari del Mas dels Arcs de Palamós, aprendrem en una sessió en directe de cuina les característiques gastronòmiques del producte, pautes per una correcte manipulació i recomanacions per a la seva cocció i degustació.

Alhora, durant l’elaboració del plat, Antoni Albalat, pescador palamosí, explicarà els sorprenents aspectes biològics i ecològics de la gamba,  el pla de gestió que s’aplica a la pesquera, i la Marca de Garantia Gamba de Palamós, el segell de qualitat específic d’aquest producte.

L’entrada és gratuïta i l’aforament limitat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s