L'arquitectura rural tradicional al Parc Natural dels Ports

Es tracta d’una Jornada tècnica organitzada pel Parc Natural dels Ports, amb la col·laboració de l’Ajuntament de la Sénia, el Consorci per al Desenvolupament del Baix Ebre i Montsià, Masies + Sostenibles i RuralCat, amb l’objectiu de que es reconegui la importància dels sistemes i formes constructives tradicionals, la seva vinculació amb el territori i el paisatge, el seu valor identitari, etnològic i històric, sobre el qual treballen diverses administracions. Durant la jornada es tractarà el cas del Parc Natural dels Ports, es presentaran els resultats dels inventaris i dels estudis realitzats. A més, coneixerem de primera mà com es treballa aquest tema en altres indrets de Catalunya. L’aformanent és limitat, per la qual cosa cal inscriure’s prèviament.

Organitza: Parc Natural dels Ports

Data: 6 de novembre del 2014

Horari: 9h30’ a 14h i de 16h a 17h 15’

Lloc: la Sénia

Més informació: Parc Natural dels Ports Tel. 977 504 012 pndelsports@gencat.cat www.ruralcat.net/preinscripcionspatt http://parcsnaturals.gencat.cat/ca/detalls/Activitat_Agenda/20141106_JornadaRuralCat_Masos

Deixa un comentari