XI Trobada d'Entitats i Associacions Culturals de l'Antiga Diòcesi de Tortosa. I després de la recerca…?

Termini  d’inscripció (gratuïta) i per a presentar projectes: Dijous, 20 de novembre.
Data: Dissabte, 22 de novembre de 2014.
Lloc: Mas de la Coixa, Móra la Nova

XI Trobada d’Entitats i Associacions Culturals de l’Antiga Diòcesi de Tortosa. I després de la recerca…?

L’objectiu d’aquesta trobada és posar en comú, debatre i fer propostes per a millorar la manera com comuniquem la recerca, per veure diferents propostes d’aplicabilitat i per a compartir i projectar noves línies conjuntes de treball que beneficiïn al territori.

Des de l’organització de la trobada s’anima als centres d’estudis i als investigadors dels territoris de l’antiga Diòcesi de Tortosa a participar en els grups oberts de treball i/o a presentar projectes dins de l’espai “Comptartim projectes”, indicant el grup de treball en què es vol participar i/o el títol de projecte a presentar a l’adreça merce@irmu.org.

Caldrà formalitzar la inscripció a la Trobada i al dinar a l’ adreça, merce@irmu.org, o al 977401757 abans del dia 20 de novembre. El preu del dinar és de 18€ per persona.

PROGRAMA

09.30 h. Rebuda dels participants
09.45 h. Inauguració per part de les autoritats
10.00 h. Recerca en patrimoni i aplicabilitat en l’entorn local”, a càrrec de la Dra. Clara Masriera i Esquerra investigadora del CEPAP (Centre del Patrimoni Arqueològic) de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i professora de la Facultat d’Educació de la Universitat de Barcelona (UB)
10.45 h. Pausa-cafè
11.15 h. Grups de treball:
– 1. Eines i propostes per a la difusió de la recerca. Modera: Mercè Gisbert; Universitat Rovira i Virgili i Centre d’Estudis Seniencs
– 2. Aplicabilitat de la recerca. Modera: Josep Moragrega; president d’Òmnium Cultural a les Terres de l’Ebre i membre del Centre d’Estudis de la Ribera d’Ebre.
– 3. Noves línies de recerca en el territori. Modera: Pepa Subirats, Centre de Desenvolupament Rural – Museu de la Pauma (Mas de Barberans)(Aquests grups estan oberts a totes aquelles persones interessades a participar-hi. Només cal que ens comuniqueu en quin grup us interessa fer-hi aportacions)
12.45 h.Posada en comú per part dels moderadors dels grups i definició de possibles línies de treball
13.30 h.Compartim projectes, espai obert a les propostes arribades des dels centres Projectes:
“Patrimoni Oblidat, Memòria Literària” i “Els Diputats de la Mancomunitat”, a càrrec de la CCEPC i l’IRMU
– Balanç de l’activitat de la Comissió Cívica de Patrimoni de les Terres de l’Ebre i possibilitat de proposar-los casos d’estudi
15.00 h.Dinar

Deixa un comentari