Iniciem al Museu de la Pesca un nou cicle de Imatges que fan parlar

Menjar de diari, menjar de festaEl Museu de la Pesca obre aquest proper divendres 12 de desembre, a les 7 del vespre, un nou cicle de sessions de l’activitat Imatges que fan Parlar. La primera sessió està dedicada al “Menjar de diari, menjar de festa“, una selecció d’imatges de cuina i gastronomia que volem que els assistents documentin per mitjà del seu record: què es menjava els diumenges a les cases, quins eren els àpats més habituals entre semana, quins plats es reservaven per a dies especials, les trobades a les barraques de pescadors, oriçades, els ranxos a bord…

Com és habitual en aquesta activitat, els assistents podran participar activament en tot moment per ajudar a posar noms a les persones, els llocs i les accions que apareixen a les fotografies i a determinar-ne la data, tot gaudint amb unes imatges que ens transportaran a uns altres temps.

L’activitat ‘Imatges que fan parlar‘ té com a objectiu documentar a través del record i l’experiència dels assistents, el contingut de les imatges procedents de diferents fons municipals, principalment del fons del Museu de la Pesca. La participació en l’acte és gratuïta i s’anima al públic a participar i a aportar en viu tota la informació de què disposi sobre cada una de les imatges.

Enguany, el programa Memòria Viva del Museu de la Pesca té programades dues sessions més: La vida a les barraques del nostre litoral (9 de gener) i Barcos i mariners al port (13 de febrer).

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s