El patrimonio inmaterial

GONZÁLEZ, Sara ; QUEROL, María Ángeles (2014) El patrimonio inmaterial. Madrid, Los Libros de la Catarata, Universidad Complutense de Madrid (Coleción Redescubre), 127 pàg.

El patrimonio inmaterial pretén contestar preguntes com ara què és el patrimoni immaterial, on és, qui decideix que ho és o no ho és, com es protegeix, perquè es declara i s’inventaria, de qui és i a qui correspon la seva salvaguarda. La publicació enumera les  manifestacions culturals de l’estat espanyol declarades Patrimoni Immaterial i es fa ressò del projecte del  “Metodologia per a l’Inventari del Patrimoni Cultural Immaterial: l’experiència del Montseny a les Reserves de la Biosfera” recentment  inclosa al Registre de Millors Pràctiques de Salvaguarda de la Convenció per a la Salvaguarda del Patrimoni Cultural Immaterial de la UNESCO.

Deixa un comentari