Crides a la presentació d’aportacions científiques a jornades i congressos 2015

VI Jornada Cultural Coneix La Terreta. Data: 8 d’agost de 2015. Lloc: La Torre de Tamúrcia-La Terreta, El Pallars Jussà. Termini per a presentar comunicacions: 19 de juliol. Àmbit territorial: La Terreta, la Ribagorça, els Pallars, la Franja de Ponent i els Pirineus.


IX Col·loqui Internacionals d’Estudis Transpirinencs. Contraban d’idees, la circulació del pensament a través del Pirineu (segles XVIII-XXI). Dates: 2, 3 i 4 d’octubre de 2015. Lloc: Canillo (Andorra). Termini per a presentar comunicacions i comunicacions-pòsters: 30 de juliol de 2015. Àmbit 1: Eines,mitjans, i espais: diaris, llibres, migracions, fires, ateneus i casinos. Àmbit 2: Els portadors de les idees: biografies i posopografies. Àmbit 3: La incidència del pas de les idees en el dia a dia.


VIII Trobada de Centres d’Estudis i Estudiosos d’Eramprunyà. Data: 14 de novembre de 2015. Lloc: Begues. Termini per a presentar comunicacions: 31 d’agost. Àmbit territorial: antic senyoriu d’Eramprunyà i terres adjacents, és a dir, els actuals municipis de Castelldefels, Begues, Gavà, Viladecans, Sant Climentde Llobregat i Sant Boi de Llobregat. Àmbit temàtic: els moviments migratoris.

Jornada d’Onomàstica de la Ribera d’Ebre. IV Jornada de la Societat d’Onomàstica. VII Jornada d’Estudis Locals i Territorials Carmel Biarnès. Dates: 17 i 18 d’octubre de 2015. Termini per a presentar comunicacions: 4 de setembre. Lloc: Móra d’Ebre i Ascó. Àmbit territorial: La Ribera d’Ebre i comarques veïnes. Àmbit temàtic: onomàstica (toponímia i antroponímia), actual o pretèrita, oral o escrita.


Jornades d’història de l’Hospitalet de Llobregat. Dates: 16 i 17 d’octubre Termini per a presentar comunicacions: 15 de setembre Lloc: l’Hospitalet de Llobregat . Àmbit territorial:l’Hospitalet de Llobregat. Àmbit temàtic: espai i territori; dels orígens fins a la fundació de l’Hospital (s.XII); del segle XII fins el Conveni de l’Hospitalet 1713; les transformacions agràries i industrials; (1714-1890); el temps actual (1890-2015); estudis diacrònics i generals.


12s Trobades Culturals Pirinenques: Cultura i Natura al Pirineu. Data: 24 d’octubre de 2015. Lloc: Prada (Conflent). Termini per a presentar comunicacions: 30 de setembre. Àmbit territorial: comarques pirinenques. Àmbit temàtic: cultura i natura

Deixa un comentari