Ja s'han obert les inscripcions per al Recercat 2015

Termini d’inscripció: 13 d’abril de 2015 (enviar butlleta)
Data:
9 i 10 de maig de 2015.
Lloc: Plaça de Jaume I, Vilafranca del Penedès.

XI EDICIÓ DEL RECERCAT. JORNADA DE CULTURA I RECERCA LOCAL DELS TERRITORIS DE PARLA CATALANA

A més de la fira dels centres d’estudis, que se situarà a la Plaça Jaume I de la capital penedesenca, el Recercat comptarà amb diferents activitats com ara exposicions, visites guiades, taules rodones, espai d’audiovisuals, els tallers infantils del Recerxic i l’acte de lliurament dels Premis Recercat, que serà el dia 9 de maig a dos quarts de dues a l’Auditori del Vinseum. Com cada any, us animem a presentar-hi candidatures.

En aquesta edició destaquem el concert que Toni Xuclà i Judit Nedderman oferiran el dissabte 9 de maig a les set de la tarda al Convent de Sant Francesc, dins dels actes de l’Any Muntaner en commemoració del 750 aniversari del naixement de Ramon Muntaner.

El Recercat ha esdevingut la diada de referència dels món dels centres d’estudis com a punt de trobada anual i com a espai de projecció respecte ala ciutadania. Us animem a participar-hi, ja sigui aportant material per a la fira com gaudint de les diferents activitats programades. Tots els centres d’estudis i les persones que hi estan vinculades estan convidats a assistir-hi.

BUTLLETA DE PARTICIPACIÓaqui.

Organitza: Institut Ramon Muntaner, Institut d’Estudis Penedesencs, Ajuntament de Vilafranca del Penedès, Coordinadora de Centres d’Estudis de Parla Catalana i Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya
Col·laboren: Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos, Associació per a la Difusió de la Història de Santa Oliva ( ADHSO ), Biblioteca Parroquial de Sant Cugat de Sesgarrigues, Casal-Societat la Principal, Centre d’Estudis Sadurninencs, Centre d’Estudis de Subirats, Centre d’Interpretació de l’Aviació Republicana i la Guerra Aèria- CIARGA, Grup d’Estudis Històrics i Culturals de Sant Quintí de Mediona, Grup de Recerques Històriques de Sant Pere de Riudebitlles, Museu Josep Cañas, Revista el Martinet i Vinseum- Museu de les Cultures del Vi de Catalunya
Amb el suport de: Fundació Josep Irla, Fundació Privada Mútua Catalana i Organització Capital de la Cultura Catalana
Per a més informació: Institut Ramon Muntaner, 977 40 17 57, merce@irmu.org

Deixa un comentari