A festes em convides! Celebracions populars als carrers de l'Eixample

Centre Cultural La Casa Elizalde
C. de València, 302, Barcelona

Del 13 d’abril al 15 de maig de 2015


Recull de fotografies que testimonien la vida festiva als grans eixos urbans de la Dreta de l’Eixample. Des de la celebració de Carnaval fins a la festa de la Mercè o les Batalles de les flors, la mostra descobreix els moments d’esplendor d’aquestes festes i la popularitat de què van gaudir durant les primeres dècades del segle XX. Entre les activitats paral·leles hi ha programada per al 20 d’abril, a les 19.00 h, la conferència Carrer, festa i poder, a càrrec de l’antropòleg Andrés Antebi i de l’historiador Pablo González (Obseratori de la Vida Quotidiana).

Activitat dins del projecte Finestres de la Memòria, que impulsa el Centre Cultural La Casa Elizalde.

+ info: Centre Cultural La Casa Elizalde. Tel. 934 880 590, casaelizalde@casaelizalde.com

Deixa un comentari