XI Trobada de Centres d' Estudi i de Recerca del Penedès

Data: dissabte, 18 d’abril de 2015.
Lloc: Casa Miró (Rambla de Nostra Senyora, 47), Vilafranca del Penedès.

PROGRAMA
9,20 h Entrega de la documentació
9,30 h Inici de la trobada, amb unes paraules de benvinguda a càrrec de Joan Miró Miret.
9,35 h Presentació de la trobada a càrrec d’Albert Tubau Garcia, president de l’IEP.
Presentació dels projectes de l’ Institut d’Estudis Penedesencs,  amb la col·laboració dels centres/grups de recerca del Penedès.
9,40 h Presentació de la XI Trobada, 10 anys de Trobades de Centres d’Estudis del Penedès, a càrrec de la M. Pilar Tarrada, coordinadora tècnica de l’IEP.
9,50 h Presentació dels projectes de l’Institut Ramon Muntaner i de la Coordinadora de Centres d’Estudis de Parla Catalana.
10,15 h Conferència sobre “La llei de Patrimoni Cultural Català”, a càrrec de Carme Miró Alaix, arqueòloga, treballa al Museu de Història de Barcelona, a l’àrea d’arqueologia i membre de la Secció d’Arqueologia de l’IEP.
11,00 h – 11,45 h Pausa cafè – xocolata.
11,45 h Presentació de l’avantprojecte “Inventari del Patrimoni Cultural Immaterial del Penedès”, a càrrec d’Àngels Travé Ràfols, membre de la Junta de l’IEP, llicenciada en Ciències Polítiques, consultora i responsable de la fase inicial del projecte.
12,30 h a 13,00 h Torn de preguntes.
13,00 h Visita guiada de la Casa Miró (1905) de l’arquitecte Santiago Güell, a càrrec de la Dra. Pilar Soler, historiadora i membre de la secció d’Història de l’IEP.
14,00 h Dinar d’aniversari al Restaurant Taronger, Carrer dels Ferrers, 78 de Vilafranca. Preu: 12 €
19,00 h Capella de Sant Joan, inauguració de l’exposició Commemorativa dels 150 anys del Ferrocarril de Tarragona a Martorell.

Organitza: Institut d’Estudis Penedesencs
Per a més informació i inscripcionssecretaria@iepenedesencs.org.

Deixa un comentari