Univers d'Històries d'Europa al Món: taula de reflexió i valoració d'experiències

Amics de la UNESCO de Barcelona
C. de Mallorca, 207, pral. Barcelona

Dijous 14 de maig de 2015, de 9.30 a 13.30 h

Tercera fase d’aquest projecte transversal d’intercanvi intergeneracional a través de la narrativa oral, amb participants de diferents condicions i capacitats (medicina, sostenibilitat, dinamització de gent gran, etnologia, educació i sociologia). Amb: Dra.Carme Oriol, responsable de l’Arxiu de Folklore URV; Dr.Jordi Garriga, Cirurgia hospital Sant Pau i professor Cirurgia UAB; Dra.Lena de Botton, prof.sociologia UB; Sr.Antoni Serés, tècnic en cultura tradicional a la Generalitat de Catalunya; Sra.Montserrat Nolla, presidenta de l’Assoc.Aules d’Extensió Universitària; Sra.Araceli Bruch, actriu, pedagoga i escriptora; Sr.Sergi Jover, poeta; Dr.Javier Álvarez del Castillo, professor a la Càtedra UNESCO de Sostenibilitat UPC; Sra.Anna Jarque, directora de l’Univers d’Històries.

Document: Taula de Reflexió i de Valoració d’Experiències

Aforament limitat. Accés lliure amb invitació que podeu demanar a la web www.uhem.org
+ info: texturadecultura@gmail.com

Deixa un comentari