Arbúcies, festa i lleure

El proper diumenge 31 de maig es celebra a Arbúcies el concurs de Catifes de Flors, primer acte de la Festa de les Enramades, declarada Festa Tradicional d’Interés Nacional. Coincidint amb aquesta celebració  el Museu Etnològic del Montseny ofereix dues exposicions: Arbúcies, festa i lleure, produïda pel Memga i que mostra, a través de les imatges, el lleure i la festa d’una societat en trànsit: A finals del segle XIX i principis de segle XX el Montseny experimenta el darrer gran canvi en les formes de vida, motivat pel procés d’industrialització del país. Aquest procés va suposar grans transformacions en tots els àmbits de la societat montsenyenca a nivell econòmic i social però també en aspectes culturals com el lleure.

Fins el dia 14 de juny es pot visitar també  Compartiendo recuerdos. La festividad del Corpus Christi, una exposició dedicada a l’elaboració de catifes de flors durant la celebració del Corpus a la vila d’Arucas (Gran Canària) .  L’exposició està organizada per la Fundació Mapfre Guanarteme.

Dates: fins al 14 de juny de  2015

Lloc: Museu Etnològic del Montseny (Major 6, Arbúcies)

Més informació: www.museuetnologicmontseny.org

Deixa un comentari