Exposició "Col·leccionar passions. Jesús Bru i el Grup d'Estudi i Recerca del Patrimoni de Vilalba"

Lloc: Museu de les Terres de l’Ebre (C. del Gran Capità, 34 Amposta)

Dates: Del 24 de juliol al  20 de setembre de 2015.

Aquesta és la primera de les exposicions que a l’entorn de la valorització de les col·leccions etnològiques privades impulsem algunes de les entitats que formem part de l’Observatori del Patrimoni Etnològic i Immaterial (OPEI) amb el suport de la Direcció General de Cultura Popular, Associacionisme i Acció Culturals.

En aquest cas, l’exposició “Col·leccionar passions. Jesús Bru i el Grup d’Estudi i Recerca del Patrimoni de Vilalba” recull el treball de dècades, principalment de Jesús Bru i el seu company Josep Maria Ubiergo, però també del Grup d’Estudi i Recerca del Patrimoni de Vilalba, per preservar el patrimoni etnològic de la Terra Alta i el Matarranya.

L’exposició es presenta al Museu de les Terres de l’Ebre fins al proper mes de setembre. El museu ha estat el dipositari de la cessió d’una part d’aquestes col·leccions que han vingut a ampliar els seus importants fons etnològics.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s