Ja és activa la web de l'Inventari del Patrimoni Immaterial de les Terres de l'Ebre

L’Inventari del Patrimoni Immaterial de les Terres de l’Ebre ja té web pròpia. A banda de l’explicació general del projecte, hi podreu trobar els set àmbit en què s’ha estructurat, l’equip de treball amb què compta, una secció de notícies relacionades i enllaços a webs de l’àmbit del patrimoni cultural immaterial. Està previst que l’empresa duri fins al març de 2017, temps durant el qual es farà un procés de catalogació dels elements que formen part del patrimoni cultural immaterial d’aquest regió, prestant atenció al mateix temps als béns mobles, als documents populars, literaris i arxivístics, als materials audiovisuals, als edificis i estructures del patrimoni històric, arquitectònic, tècnic i artístic, a la producció artesanal, els treballs inèdits, les publicacions, etc. vinculades al patrimoni immaterial. L’IPCITE es desenvolupa en estreta col·laboració amb el Servei de Recerca i Protecció del Departament de Cultura Popular, Associacionisme i Acció Culturals del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Deixa un comentari