La cuina tradicional de la Sénia en imatges

La cuina tradicional de les Terres de l’Ebre és un aspecte del patrimoni immaterial que encara és ben viu en moltes cases del territori. La cuina tradicional senienca en forma part, i comparteix productes i maneres de fer pròpies també de les comarques veïnes de Catalunya, Aragó i el País Valencià.

L’exposició recull en imatges una mostra del receptari senienc, a través d’una selecció d’imatges feta a partir del llibre “La cuina de la Séenia” de Victòria Almuni, Rosa Almuni i Manolo Blesa, que la presenten com una cuina de proximitat, abastida per productes de l’entorn -els horts, el secà, els Ports- i de temporada, adaptada a les possibilitats econòmiques familiars, al món quotidià i al calendari festiu.

Organitza: Centre d’Estudis Seniencs-Antena del Coneixement URV a la Sénia.

LLoc: Vestíbul de la Casa de Cultura de la Sénia. C/Sevilla, s/n, La Sénia

Dates: fins al 30 d’agost

Horari: de 19 a 21 hores.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s