La cuina tradicional de les Terres de l’Ebre és un aspecte del patrimoni immaterial que encara és ben viu en moltes cases del territori. La cuina tradicional senienca en forma part, i comparteix productes i maneres de fer pròpies també de les comarques veïnes de Catalunya, Aragó i el País Valencià.
L’exposició recull en imatges una mostra del receptari senienc, a través d’una selecció d’imatges feta a partir del llibre “La cuina de la Séenia” de Victòria Almuni, Rosa Almuni i Manolo Blesa, que la presenten com una cuina de proximitat, abastida per productes de l’entorn -els horts, el secà, els Ports- i de temporada, adaptada a les possibilitats econòmiques familiars, al món quotidià i al calendari festiu.
Organitza: Centre d’Estudis Seniencs-Antena del Coneixement URV a la Sénia.
LLoc: Vestíbul de la Casa de Cultura de la Sénia. C/Sevilla, s/n, La Sénia
Dates: fins al 30 d’agost
Horari: de 19 a 21 hores.