La cuina tradicional de la Sénia en imatges

La cuina tradicional de les Terres de l’Ebre és un aspecte del patrimoni immaterial que encara és ben viu en moltes cases del territori. La cuina tradicional senienca en forma part, i comparteix productes i maneres de fer pròpies també de les comarques veïnes de Catalunya, Aragó i el País Valencià.

L’exposició recull en imatges una mostra del receptari senienc, a través d’una selecció d’imatges feta a partir del llibre “La cuina de la Séenia” de Victòria Almuni, Rosa Almuni i Manolo Blesa, que la presenten com una cuina de proximitat, abastida per productes de l’entorn -els horts, el secà, els Ports- i de temporada, adaptada a les possibilitats econòmiques familiars, al món quotidià i al calendari festiu.

Organitza: Centre d’Estudis Seniencs-Antena del Coneixement URV a la Sénia.

LLoc: Vestíbul de la Casa de Cultura de la Sénia. C/Sevilla, s/n, La Sénia

Dates: fins al 30 d’agost

Horari: de 19 a 21 hores.

Deixa un comentari