5ª Mostra de Cinema Etnogràfic de Catalunya, a Barcelona (EL Clot-Camp de l'Arpa)

Data: Dijous, 17 de setembre de 2015, a les 19 h.
Lloc:
Biblioteca del Clot-Josep Benet (Pça de les Glòries Catalanes, 37), Barcelona

5ª Mostra de Cinema Etnogràfic de Catalunya: “Els Encants, diari d’ un trasllat“, Dir. Joan López Lloret (52 min.). Documental del programa “Sense Ficció” de Televisió de Catalunya, que explica la vida de comerciants i clients d’un mercat  de segona mà, curiositats i antiguitats amb una llarga història al darrere com és el Mercat dels Encants.La gran transformació que està vivint la plaça de les Glòries, va fer  que, fa dos anys que el mercat es va haver de traslladar a una nova ubicació, molt més moderna. El documental es fa ressò de les esperances i neguits dels comerciants.

I els dies 25 i 26 de setembre, a les 11 h. a la Sala Polivalent del Mercat dels Encants, dins dels Actes de segon aniversari de la nova ubicació del Mercat dels Encants.

Organitza: Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Taller d’Història del Clot-Camp de l’Arpa i Institut Ramon Muntaner.                                                                                                  Amb la col·laboració de: Biblioteca El Clot-Josep Benet, TV3Sense Ficció Per a més informació: thclotcarpa@gmail.com

Deixa un comentari