5ª Mostra de Cinema Etnogràfic de Catalunya, a Barcelona (Els Encants)

Data: Divendres i dissabte, 25 i 26  de setembre de 2015, a les 11 h.
Lloc: Sala Polivalent del Mercat dels Encants (Carrer de Castillejos, 158), Barcelona

5ª Mostra de Cinema Etnogràfic de Catalunya: “Els Encants, diari d’ un trasllat“, Dir. Joan López Lloret (52 min.), dins dels Actes de segon aniversari de la nova ubicació del Mercat dels Encants.

Documental del programa “Sense Ficció” de Televisió de Catalunya, que explica la vida de comerciants i clients d’un mercat  de segona mà, curiositats i antiguitats amb una llarga història al darrere com és el Mercat dels Encants.La gran transformació que està vivint la plaça de les Glòries, va fer  que, fa dos anys que el mercat es va haver de traslladar a una nova ubicació, molt més moderna. El documental es fa ressò de les esperances i neguits dels comerciants.

Organitza: Departament de Cultura de la Generalitat de CatalunyaTaller d’Història del Clot-Camp de l’ArpaInstitut Ramon Muntaner. Col·labora: Associació de Venedors del Mercat de la Fira de Bellcaire, Mercats de Barcelona-Ajuntament de BarcelonaTv3-Televisió de CatalunyaFilmoteca de Catalunya. Per a més informació: thclotcarpa@gmail.com

Deixa un comentari