L’arròs. El cicle de la vida al delta de l’Ebre

La presentació i estrena del documental L’arròs. El cicle de la vida al delta de l’Ebre, inicia la 5ª Mostra de Cinema Etnogràfic, 2015, a Amposta. A l’acte intervindran Pau Bertomeu i Rafel Duran, de l’empresa audiovisual ampostina Delta produccions, productors i realitzadors del documental. El documental segueix el cicle anual de l’arròs des que es prepara la terra d’arrossar fins que se seguen les espigues madures de l’arròs; envoltat d’una natura canviant i de l’acció directa de molts col·lectius humans. Així, al documental hi intervenen pagesos, cooperativistes, tractoristes, restauradors… tots explicant la seva relació amb l’arròs, sens dubte, el producte més emblemàtic del delta de l’Ebre. Actualment, ocupa el 83% de la superfície total conreada, unes 20.400 hectàrees.

Organitzen: Direcció General de Cultura Popular, Associacionisme i Acció Culturals, Museu de les Terres de l’Ebre, Ajuntament d’Amposta i Xarxa OPEI

Dates: 2 d’octubre de 2015

Lloc: Sala d’Actes del Museu de les Terres de l’Ebre

Horari: 19h 30’

Més informació i programa: Museu de les Terres de l’Ebre www.museuterresebre.cat 977 702 954 info@museuterresebre.cat

Deixa un comentari