Molins d'oli, cabanes de volta i forns d'oli

El dissabte 24 d’octubre es celebra la X Trobada d’Estudiosos de les Garrigues a Arbeca, jornades en les que es fa difusió dels diferents estudis que s’han dut a terme en aquesta comarca i que tenen com a centre diferents temàtiques: des de la hidronímia garriguenca, els garriguencs que varen patir els camps nazis, els forns d’oli de ginebre a les Garrigues, arquitectura popular, etc… aquí en podeu consultrar el programa. Les inscripcions cal fer-les per telèfon al 973 142 658 o bé per correu electrònic.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s