Crida a la participació a les Jornades sobre cultura popular a les perifèries

S’obra la crida a la participació a les Jornades “GRECS-GRACU-GTEEP: La cultura popular de las periferias. Memoria histórica, luchas urbanas y cambio social en los márgenes de la ciudad neoliberal” Enviament de resums fins el 8 de novembre.  Més informació: www.observatoriconflicteurba.org

Presentació
Des de l’Observatori d’Antropologia del Conflicte Urbà (OACU), el Grup de Recerca sobre Exclusió i Control Socials (GRECS) de la Universitat de Barcelona (UB), el Grup de Treball d’Etnografia dels Espais Públics de l’Institut Català d’Antropologia (GTEEP-ICA) i amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, proposem unes jornades de formació, investigació i acció dirigides a examinar els mecanismes i els significats socials que governen les perifèries urbanes, fonamenten les pràctiques socials i culturals dels seus habitants i expliquen les seves estratègies de lluita, resistència i reproducció socioespacial.

Deixa un comentari