Els Elois de Ripoll

El Museu del Ter, en el marc de la 5a Mostra de Cinema Etnogràfic, promoguda des de l’Observatori del Patrimoni Etnològic i Immaterial, de la Direcció General de Cultura Popular, Associacionisme i Acció Culturals  de la Generalitat de Catalunya, en estreta col·laboració amb la Filmoteca de Catalunya i el Museu Etnogràfic de Ripoll, organitza una sessió dedicada a “Els Elois de Ripoll”. Un documental de l’any 1944 del que durant uns anys va ser la celebració lúdica més popular de Ripoll després de la Festa Major.

La presentació anirà a càrrec de Roser Vilardell, directora del Museu Etnogràfic de Ripoll

Data: Dijous 15 d’octubre a les 20h

Lloc: Museu Etnogràfic de Ripoll. Plaça de l’Abat Oliba s/n. 17500 Ripoll

Per a més informació: www.museudelter.cat – 93 8515176

5a Mostra de Cinema Etnogràfic – Museu del Ter

Leave a Reply