III Jornada “La recerca etnològica a la Catalunya Central”

La jornada “La recerca etnològica a la Catalunya Central” forma part del programa Cultura Viva, que és una iniciativa de l’Observatori del Patrimoni Etnològic i Immaterial i té com a objectiu comunicar els resultats de les recerques científiques sobre temes etnològics que es fan a Catalunya. Cultura Viva retorna així a les comunitats que han estat objecte d’estudi els coneixement que elles mateixes han contribuït a crear. El programa es desenvolupa, al llarg de l’any, per tot el país.

La jornada organitzada des del Museu del Ter “s’ocupa” de la Catalunya Central i el proper 28 d’octubre s’exposaran recerques de temàtiques etnològiques diverses realitzades a les comarques d’Osona, Lluçanès, Solsonès, Bages i Berguedà.

La jornada és gratuïta i està adreçada als investigadors, però també a totes les persones que poden tenir interès en la recerca etnològica de la Catalunya Central.

Data: Dimecres 28 d’octubre a les 9.30

Lloc: Museu del Ter. Passeig del Ter, 2. Manlleu

Inscripció gratuïta a: info@museudelter.cat – 93 851 51 76

Per a més informació: www.museudelter.cat – 93 851 51 76

Consulta el programa complet

Deixa un comentari