Arbúcies a través del temps: del fuster i ebenista al carrosser

El passat 14 d’octubre començà a Arbúcies la 3ª edició de la campanya MUSEU OBERT!, organitzada per “Comerç Arbúcies” i que compta amb el suport de l’Ajuntament d’Arbúcies i el Museu Etnològic del Montseny, enguany sota el títol de Arbúcies a través del temps: del fuster i ebenista al carrosser. El Memga  ha cedit en aquesta ocasió un total de 48 objectes del seu fons vinculats a la primitiva carrosseria de fusta, per a ser exposats en els aparadors dels comerços de la Vila que s’han adherit a la campanya d’enguany.  L’exposició es pot veure fins al 14 de novembre als aparadors on cada objecte va acompanyat d’un panell explicatiu i un tríptic recull tots els objectes i els comerços participants a la campanya.

Lloc: Comerços de la vila d’Arbúcies (Selva)

Dates: del 14/10/2015 al 1/11/2015

Més informació: Museu Etnològic del Montseny.   memga@arbucies.org

Deixa un comentari