Quaderns de viatge. Gravacions de cultura popular en format Super 8mm

El Museu del Ter, en el marc de la 5a Mostra de Cinema Etnogràfic, promoguda des de l’Observatori del Patrimoni Etnològic i Immaterial, de la Direcció General de Cultura Popular, Associacionisme i Acció Culturals  de la Generalitat de Catalunya, en estreta col·laboració amb la Filmoteca de Catalunya i L’Arada Creativitat Social, organitza una sessió dedicada a les gravacions de cultura popular de la Catalunya central en format Super 8mm.

Es tracta d’un projecte realitzat per l’Arada, amb l’objectiu de posar en valor el patrimoni cultural popular de la Catalunya  central. Els resultats permeten reviure des de la mirada dels seus protagonistes, expressions tant personals com el cinema domèstic i el cinema amateur entre els anys 60 i 80. S’han recollit pel·lícules de Solsona i municipis del Sud del Solsonès, Calaf, Els Prats del Rei, Cardona, Fonollosa, Sant Mateu de Bages, Rajadell, Manresa, Santpedor, Aguilar de Segarra, Jorba i Igualada.

La sessió finalitza amb un taller de vídeo relat “Les nostres històries” a càrrec de l’Arada Creativitat Social i Toni Marín, productor i director audiovisual, fundador de la Ballesta.

Data: Dissabte 24 d’octubre a les 16h

Lloc: Castelltallat. Sant Mateu de Bages

Per a més informació: www.museudelter.cat – 938515176

Programa complet de la mostra

Deixa un comentari