Univers d'Històries d'Europa: Trobada de memòria oral

Univers d’Històries d’Europa al Món és un projecte d’intercanvi intergeneracional de narrativa oral, a partir del qual es poden viure experiències a través de les arts escèniques, la vivència etnològica, la formació audiovisual, la dansa tradicional, la sostenibilitat i altres diferents branques que sorgeixen en aquest arbre que conforma aquest univers d’històries, aquest univers d’emocions.

El proper dissabte 28 de novembre, tindrà lloc la Trobada de Memòria Oral, una proposta de treball intergeneracional de memòria oral amb participants de 8 a 18 anys i majors de 70 anys per a recollir històries vivenciades i contes d’aquí i de més enllà.

Dia: Dissabte 28 de novembre 2015, rebuda a les 10.30h-final 13h.

Lloc: Aules UAB, Casa de Convalescència.  c.St.Antoni M.Claret cantonada c.St.Quintí, Barcelona

Organitza: Àrea de Cultura de Càtedra UNESCO de Sostenibilitat-UPC i Associació Textura de Cultura

Web: www.uhem.org

És necessari confirmar l’assistència a texturadecultura@gmail.com.

Deixa un comentari