La Casa Duran i Sanpere

El dissabte 12 de desembre ales 7 de la tarda a la sala Francesc Buireu de Cervera, el Museu Comarcal de Cervera presentem la publicació

LA CASA DURAN I SANPERE

ESPAIS INTERIORS, REPRESENTACIÓ I VIDA QUOTIDIANA

a la Cervera de finals del segle XIX

La casa no és només una arquitectura i un seguit d’objectes sinó que és la mateixa “vida” dels qui la van habitar. És la memòria i el record íntim d’uns personatges i del seu temps. Els objectes representen quelcom més del que són, ja que transpiren emoció i vivència en estat pur. Un simbolisme i uns valors que la casa, ja convertida en museu, ha de saber respectar i transmetre. La Casa Museu Duran i Sanpere de Cervera n’és un cas excepcional, on aquest viatge al passat es fa realitat i on tot aquest univers simbòlic pren rellevància.

Ara publiquem un catàleg dedicat a aquesta casa com exemple d’una època, el final del segle XIX i inicis del XX, i de la vida en una ciutat concreta, la nostra Cervera. Una obra que ens anirà descobrint des de l’organització de l’espai domèstic, els espais de representació i els espais més íntims i privats, al mobiliari i la decoració emprada en cada estança, i els gustos i els costum del moment. El llibre us convida, també, a conèixer la resta de cases senyorials que s’obren al carrer Major de Cervera i que habitualment no són accessibles al públic.

Es pot  adquirir el llibre fins el 11 de desembre al preu promocional de 36,75 €.

Descarrega’t la butlleta de reserva

Deixa un comentari