10è aniversari de la declaració de La Patum com a Obra Mestra del Patrimoni Oral i Immaterial de la Humanitat

10è aniversari de la declaració de La Patum com a Obra Mestra del Patrimoni Oral i Immaterial de la Humanitat

Emmarcat dins els actes de celebració del desè aniversari de la declaració de La Patum com a Obra Mestra del Patrimoni Oral i Immaterial de la Humanitat per la UNESCO, aquest dissabte dia 5, a les 6 de la tarda a la sala de Plens de l’Ajuntament de Berga es farà l’acte ‘Històries de La Patum’, durant el qual es donaran a conèixer notícies inèdites sobre la Festa i es projectarà una filmació igualment inèdita sobre La Patum de 1975.

Data: Dissabte 5 de desembre a les 18h

Lloc: Sala de plens de l’Ajuntament de Berga

La celebració inclou més actes i activitats que podeu consultar a: www.lapatum.cat

Deixa un comentari