‘La visió patumaire de Pere Català i Roca a partir d’una col·lecció d’imatges inèdites’

Emmarcat dins els actes de celebració del desè aniversari de la declaració de La Patum com a Obra Mestra del Patrimoni Oral i Immaterial de la Humanitat per la UNESCO, es celebrarà la conferència sobre ‘La visió patumaire de Pere Català i Roca a partir d’una col·lecció d’imatges inèdites’ a càrrec de Rafael Català i Dalmau, historiador, editor i fill del també historiador i fotògraf Pere Català i Roca.Durant l’acte s’oficialitzarà la donació de còpies de prop d’un centenar d’imatges del prestigiós historiador i fotògraf sobre La Patum, algunes de les quals no han estat mai publicades i resten inèdites per part dels seus hereus al Patronat Municipal de La Patum. La presentació de l’acte anirà a càrrec d’Albert Rumbo Soler, historiador i gerent del Patronat Municipal de La Patum.

Data: Divendres 11 de desembre de 2015 a les 19h

Lloc: Sala de Plens de l’Ajuntament de Berga

Per a més informació: www.lapatum.cat

Deixa un comentari