Els noms dels ésser naturals. Recerques etnobiològiques a la Vall d'Albaida

Data: Dissabte 16 de gener a les 19.30 hores
Lloc: Saló de Plens de l’Ajuntament (C/ Sant Roc, 19), Beniatjar.

Presentació del llibre “Els noms dels éssers naturals. Recerques etnobiològiques a la Vall d’Albaida” de Josep E. Oltra, J. Daniel Durà i Antoni Conca, guanyador del el X Premi d’Investigació de La Vall d’Albaida convocat per l’Institut d’Estudis de la Vall d’Albaida l’any 2014.

Per a més informació: Institut d’Estudis de la Vall d’Albaida, ieva@ieva.info, tel. 96 291 15 32

Una resposta a “Els noms dels ésser naturals. Recerques etnobiològiques a la Vall d'Albaida

  1. Felicitacions als autors de l’estudi i al jurat del premi, perquè conèixer els noms populars dels ésser vivents i no vivents t’una contrada geogràfica també és important per els científics naturalistes i la ciència natural

Deixa un comentari