Fent memòria : records i vivències de la vida quotidiana a Taradell

Un any més el Grup de Recerca Local de Taradell organitza un acte durant la Festa Major d’hivern per fer balanç de la feina feta durant l’any anterior i per agraïr a les persones entrevistades la seva col·laboració.

Amb el projecte Fent Memòria: records i vivències de la vida quotidiana a Taradell el Grup de Recerca Local es proposa la realització d’un arxiu de la memòria oral dels taradellencs i donar a conèixer com era la vida quotidiana al nostre poble al darrer segle a partir del testimoni dels seus vilatans.

Fins ara (2016) s’han entrevistat més de 150 avis i àvies de Taradell i s’han realitzat diferents audiovisuals monogràfics  dedicats a : L’Escola rural del Colomer; L’Escola de les monge; L’Escola del Gurri; La Fàbrica tèxtil de can Costa; La Festa del carrer Sant Sebastià; La Fira de Santa Llúcia; Els Jocs; La Matança del porc; L’Ofici d’escloper : Jordi Coll; L’Ofici de pagès : Pere Cantal; La Vinya

Data: Dissabte 23 de gener a les 11h

Lloc: Biblioteca Antoni Pladevall i Font. Taradell

Per a més informació: 93 880 10 56 o www.taradell.cat

Deixa un comentari