L’exposició “Construint el territori. Arquitectura tradicional i paisatge a Catalunya” arriba a Palamós

Construint el territori. Arquitectura tradicional i paisatge a CatalunyaEl proper 12 de febrer s’inaugura a la Capella del Carme de Palamós l’exposició “Construint el territori. Arquitectura tradicional i paisatge a Catalunya”. Inaugurada el passat 27 de novembre a Cervera i que comença la seva itinerància per diversos museus i espais patrimonials de Catalunya, posa en valor l’arquitectura tradicional catalana en tota la seva diversitat territorial i tipològica. Mostra des d’una perspectiva etnològica la relació home-medi-arquitectura, amb una aproximació a diferents paisatges i entorns històrics, culturals i productius rurals de Catalunya. Vol reflexionar sobre com el medi, les formes de vida, la tecnologia, les relacions socials i les maneres d’entendre el món es combinen per donar forma als nostres paisatges humans a través dels elements arquitectònics com a peces fonamentals.

Podeu trobar més informació sobre l’exposició i el calendari de la seva itinerància en aquest enllaç. https://goo.gl/5iYVCg

Sobre la capella del Carme http://goo.gl/CzG6Lo

Deixa un comentari