Una història a la intempèrie: les fàbriques de Gallifa

Els ajuntaments de les Masies i Sant Hipòlit de Voltregà, amb la col·laboració del Museu del Ter, el Centre d’Estudis Voltreganès, el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i l’Institut Ramon Muntaner inauguren una exposició temporal sobre les fàbriques de Gallifa (Les Masies de Voltregà)

L’enderroc de bona part de les fàbriques de Gallifa ha suposat la pràctica desaparició d’un dels conjunts industrials més importants del Voltreganès. Amb aquesta exposició es vol recuperar la història centenària d’aquest espai ara abandonat, i que en bona part va marcar el ritme de la vida dels nostres pobles i la seva gent.

En motiu de l’exposició també s’ha produït l’audiovisual “Gallifa al descobert”, en el que una quinzena de testimonis parlen dels seus records a les fàbriques de Gallifa.

Data: Inauguració divendres 12 de febrer a les 20h

Lloc: Sala d’exposicions de l’ajuntament de les Masies de Voltregà. Vegeu ubicació

Horaris: De dilluns a divendres de 10 a 14h. Tardes de dilluns i dijous de 16.30 a 19h

Per a més informació: www.museudelter.cat o 938515176

Deixa un comentari