Elois i clarets, la recuperació dels sants patrons del gremi durant el franquisme a Manlleu

La 14ena edició del Premi Ajuntament de Manlleu que convoca l’ajuntament de Manlleu i que està destinat a premiar projectes inèdits de recerca, d’abast local o comarcal, referits a estudis de tots els àmbits des de geogràfics a literaris, ha premiat la proposta presentada per l’investigador Joan Arimany

Arimany estudiarà la rivalitat entre els elois i els clarets i les connotacions socials que amagava. L’investigador basarà la recerca en els fons d’arxiu i d’hemeroteca, però sobretot en les fonts orals, ja que encara hi ha testimonis que en poden parlar.

El Premi Ajuntament de Manlleu s’organitza des de l’any 2001, i té caràcter biennal. Els treballs guardonats es poden trobar a la biblioteca municipal de Manlleu.

Per a més informació: www.manlleu.cat

Deixa un comentari