Congrés Internacional dels Focs de Sant Joan

En el marc del Congrés Internacional dels Focs de Sant Joan – Flama del Canigó que es celebrarà unificat per tots els Països Catalans a Vic, coincidint amb Vic Capital de la Cultura Catalana i els 50 anys de l’arribada de la Flama del Canigó a Vic i al Principat, Tradicat, conjuntament amb altres ens, institucions i entitats organitza el I Simposi Internacional de Focs a la Mediterrània.

Un dels propòsits del Simposi és conèixer la gran diversitat de manifestacions que existeixen en el solstici d’estiu al voltant de l’element del foc, a la Mediterrània. Un altre objectiu és debatre sobre la importància que representen els Focs (fogueres, flama, falles) dins la cultura popular d’avui en dia i el seu estat de salut actual.

Podeu consultar el programa complert, i formalitzar la inscripció a través de www.tradicat.cat-programa

Data: 27 i 28 de maig de 2016

Lloc: Consell Comarcal d’Osona. Edifici el Sucre. Vic

Per a més informació: www.tradicat.cat

Deixa un comentari