Música i músics de l’Esbart Català de Dansaires, volum 6: Joan Gómez Soriano

presentacio Mim6L’Esbart Català de Dansaires presentarà el volum 6 de la col·lecció Música i músics de l’Esbart Català de Dansaires, dedicat a Joan Gómez i Soriano, l’actual Director musical de l’Esbart. L’acte anirà a càrrec de Gianni Ginesi, professor de musicologia, i Jordi León, músic i pedagog musical.

Dia: dijous 14 d’abril

Hora: A les 8 h. del vespre

Lloc: Sala d’Actes de La Casa dels Entremesos, seu social de l’Esbart Català de Dansaires. Plaça de les Beates, 2, 08003 Barcelona.

Joan Gómez i Soriano, nascut a Barcelona l’any 1960, és instrumentista de flabiol i flauta, instrumentador i compositor, a més de biòleg i tècnic en telecomunicacions. Ha format part com a intèrpret de les cobles Sabadell, Ciutat de Mataró, Cadaqués i Ciutat de Granollers. És director titular de la Cobla Nova Vallès i la ciutat de Granollers, tasca que també realitzà a les cobles Jove Barcelona i Ciutat de Cornellà.  La seva activitat musical està molt vinculada a la dansa i la música tradicional catalana.

Més informació aquí

Deixa un comentari