No tocar ni quarts ni hores

Dibujo

Xerrada a càrrec del Dr. Antoni Beltran (Metge de família de l’ABS Sant Feliu de Guíxols).

Tercera sessió del treball de recuperació de vocabulari mèdic popular que està duent a terme el Dr. Antoni Beltran. Es recordaran mots i expressions utilitzades popularment per referir-se a mals, estats de salut, remeis i malalties, amb l’objectiu de no deixar perdre un vocabulari col·loquial propi i genuí, emprat fins no fa gaires anys, i que actualment es troba en recessió o en clar perill de desaparició a favor de tecnicismes o castellanismes.

Data: 22 d’abril de 2016.

Hora: 19:30h.

Lloc: Espai de Congressos i Reunions Monestir de Sant Feliu de Guíxols (Pl. Monestir, s/n. Edifici Monestir).

Activitat gratuïta i oberta tothom.

Més informació: http://www.udg.edu/salutrural / 972821575 / museuhistoria@guixols.cat

Targetó

 

Deixa un comentari