Assaboreix com serà el Museu Casteller de Catalunya

La construcció del Museu Casteller de Catalunya a Valls és en plena ebullició. Aquest espai d’experiències s’aixeca al Barri Antic vallenc en un procés de revitalització a partir de l’obertura de nous equipaments culturals com la Biblioteca o el Convent del Carme -també seu de l’Escola Enxaneta-, la urbanització del call jueu, la restauració de l’església de Sant Joan o la il·luminació dels campanars d’aquests dos temples i del de Sant Francesc.

El creador Ignasi Cristià ens presenta les imatges de l’interior del Museu Casteller de Catalunya, un nou actiu per al Patrimoni Immaterial de la Humanitat que són els castells, un món de sensacions memorables.

Subscripció Newsletters Museu Casteller de Catalunya

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s