Tocar a la Banda

Tocar a la BandaDins els actes culturals del centenari de l’entitat, la Societat Musical La Lira Ampostina i el Museu de les Terres de l’Ebre organitzen, mensualment, una Taula rodona sobre algun aspecte rellevant de la història de l’entitat, relacionat amb les experiències viscudes pels seus músics i socis, generació a generació. En aquest cas, l’objectiu de la taula rodona, gira entorn dels músics de La Lira, que aproparan al públic en general  els seus records i anècdotes sobre concerts, homenatges, cercaviles, viatges i excursions, etc. Sens dubte, documentarà la història popular de La Lira i de les bandes de música del territori.

Data: dijous, 19 de maig 2016

Hora: 19:30h

Lloc: Sala d’Actes del Museu de les Terres de l’Ebre. c/Gran Capità, 34. Ampostelona

Organitza: Societat Musical La Lira Ampostina i Museu de les Terres de l’Ebre

 

Deixa un comentari