El Centre d’Estudis de les Garrigues, nou membre de l’OPEI

culturaviva_tarres_v500
Enter a caption

Data: dissabte 21 de maig, 17.00h

Lloc: Sala del Sindicat, Tarrés (les Garrigues)

Jornada de presentació del Centre d’Estudis de les Garrigues com a nou membre l’Observatori del Patrimoni Etnològic i Immaterial. En aquesta jornada hi haurà la intervenció de Lluís Puig, director general de Cultura Popular, Associacionisme i Acció Culturals, i de Roger Costa, tècnic de patrimoni etnològic, per explicar els objectius de l’Observatori i les possibilitats de recerca, difusió i altres tasques que es podran dur terme. També hi haurà la presentació d’algunes de les recerques fetes a la comarca de les Garrigues aquests últims anys, que serviran com a punt de partida. La jornada acabarà amb una taula rodona per intercanviar impressions i afrontar el futur dins de l’OPEI.

Feu clic aquí per veure el programa complet.

 

Deixa un comentari