Cultura Viva 2016: Taller d’elaboració de licor estomacal i digestiu

Taller d’elaboració del Gran Licor de la Vall d’Aro, Estomacal i digestiu a càrrec de la Remeiera Ibèria Soler.

Activitat on coneixerem i realitzarem el licor d’herbes conegut com a “Gran licor de la Vall d’Aro”, utilitzat com a beguda estomacal i digestiva. Sortirem a recol·lectar herbes i posteriorment elaborarem el licor amb plantes medicinals autòctones.

Informació útil:

Data: dissabte 18 de juny

Horari: 10h a 13h

Punt de trobada: Església Santa Maria de Bell-Lloc (Santa Cristina d’Aro)

Material que cal portar:

  • un recipient de 3/4 litres per posar-hi el licor.
  • 1 cistell o bossa per recollir les plantes, un ganivet o tisores de podar

Les herbes i espècies que no trobem durant la sortida estan incloses en el preu.

Preu: 3€

Inscripcions: Recepció del Museu d’Història (Pl. Monestir s/n). Horari: dilluns a divendres de 10h a 13h i de 16h a 19h / dissabtes d’11h a 14h i de 16h a 19h / diumenges i festius de 11h a 14h. Dimarts tancat

Cal Inscripció prèvia! Data màxima d’inscripció: dimecres 15 de juny.

Més informació: 972821575 / museuhistoria@guixols.cat

Organitza: Museu d’Història-Espai del Metge i de la Salut Rural i Càtedra Martí Casals de Medicina i Salut en l’Àmbit Rural

Deixa un comentari