I Congrés sobre transhumància i camins ramaders de Catalunya

Congrés tranhumànciaL’Institut per al Desenvolupament i la Promoció de l’Alt Pirineu i l’Aran – IDAPA i la Fundació del Món Rural organitzen el proper mes d’octubre d’enguany, el I Congrés sobre Transhumància i Camins Ramaders de Catalunya.

Per això s’ha obert un termini per poder presentar comunicacions en qualsevol dels eixos temàtics del congrés: d’ara i fins el 31 d’agost.

Els eixos temàtics són els següents:

Eix 1. Els camins ramaders. La infraestructura de les xarxes transhumants, els equipaments associats, el marc legal, la gestió i la planificació de les actuacions de manteniment i millora.

Eix 2. Usos complementaris. Aprofitament turístic. Recuperació i valorització d’un patrimoni cultural i natural.

Eix 3. Activitat i usos transhumants. L’activitat ramadera transhumant a Catalunya, situació i propostes de millora. El futur de la ramaderia extensiva. La PAC.

S’admetran un màxim de 6 comunicacions per cada eix. Les comunicacions presentades seran avaluades pel comitè científic del congrés prèvia inclusió al programa del congrés. Les comunicacions aprovades, conjuntament amb les ponències del congrés, seran editades i publicades.

Deixa un comentari